Fondsenwerving

Crowdfunding

De vereniging probeert via andere bronnen aanvullende financiële steun binnen te halen, bijvoorbeeld met crowdfunding. We nemen zelf het initiatief en komen met ideeën. Deze ideeën zet Yu Sin Kwon al dan niet online, waarbij geïnteresseerden, mecenassen, bedrijven, fondsen en stichtingen wordt gevraagd geld te doneren als ze het een goed plan vinden. Als velen onze ideeën steunen, hoopt de vereniging genoeg geld binnen te halen voor een gezonde financiële huishouding.

Wie helpt?

In 2014 heeft de vereniging uit eigen zak een ‘vermogen’ uitgegeven (€ 3.000,-) voor een nieuw dekzeil tbv de hapkido-tatami. De tatami bestaat verder uit 64 losse matten (elk 1 bij 2 meter) van synthetische rubber/neopreen die vanwege slijtage hoognodig aan vervanging toe zijn. Aanschafkosten nieuwe mat: ruim € 9.000,-. De vereniging is druk bezig met leveranciers, maar weet vooralsnog niet hoe de matten bekostigd moeten worden.

Contact

Wie vindt het een goed idee en weet de vereniging in contact te brengen met interessante sponsors? U kunt ons ook bereiken doormiddel van het invullen van ons contact formulier of direct te mailen naar yusinkwon@outlook.com