Ladies Self Defense

Ladies self defense is voor vrouwen die zich willen kunnen verdedigen tegen ongewenst fysiek gedrag. Bij lsd worden hapkido- en taekwondotechnieken toegepast om zo efficiënt en doeltreffend mogelijk uit bedreigende situaties te komen. De trainingen bestaat uit een stevige warming up voor een sterker en gebalanceerd lichaam. Na oefeningen in stoot- , trap- en uitschakeltechnieken is het tijd om bedreigende situaties na te bootsen en het geleerde in praktijk te brengen en je zo weerbaar mogelijk op te stellen. De trainingen worden bij voldoende aanmeldingen op vrijdag gegeven door docenten van Yu Sin Kwon, van 20.00 tot 21.30 uur. Mocht men een les niet kunnen volgen dan is er nog altijd de mogelijkheid om op dinsdag of donderdag met in De Fazant met hapkido en/of recreatief hapkido mee te doen, van 20.00 tot 21.30 uur.

1 (31)

Street Level Survival (verdedigen op straatniveau)

Bij Yu Sin Kwon kun je ook leren verdedigen op straatniveau, oftewel street level survival (sls). Een ‘body workout’ in combinatie met zelfverdedigingstechnieken. Hier wordt uitgegaan van situaties op straat. Fysiek is een belangrijk onderdeel bij zelfverdediging, daarom begint elke sessie met cardio en krachttraining. Sporters die fysiek goed in hun vel steken, kunnen mentaal ook uitdagingen aangaan en betere prestaties leveren. Dit maakt sls zeker interessant voor mensen die niet via de traditionele martial arts aan hun weerbaarheid willen werken. Het is een training zonder eind, je werkt het hele jaar door aan je conditie en aan technieken in het staand en grondgevecht. Bij voldoende aanmeldingen wordt sls om de twee weken op vrijdag gegeven, van 20.00 tot 21.30 uur.

Extra

Voor leden van Yu Sin Kwon kan street level survival overigens een extraatje zijn naast taekwondo, hapkido en  sibpalki. Zij hoeven geen contributie te betalen, voor niet-leden geldt wel een ‘heffing’ van € 5,- per les. De minimumleeftijd om mee te doen aan sls is 16 jaar. Bij een minimale deelname van 5 personen twee vrijdagen in de maand, uitgezonderd in de vakantieperioden en op feest- en bijzondere dagen.

 

Aanmelden voor street level survival

Bij genoeg aanmeldingen wordt in het trainingsprogramma van Yu Sin Kwon plek ingeruimd voor sls. Meer informatie bij Henk Verberne | 06-28 55 32 37 | yusinkwon-hkd@outlook.com of h.m.verberne@upcmail.nl.