Yu Sin Kwon heeft een eigen dojang in Sportcomplex De Fazant

Na bijna 33 jaar actief te zijn geweest in gymnastiekzaal Het Bolwerk en Sportcentrum De Eendraght is Yu Sin Kwon in 2015 verhuisd naar Sportcomplex De Fazant. In onze dojang is de vereniging wekelijks van maandag t/m vrijdag actief. We geven er les van 18.00 tot 23.00 uur. Overigens delen wij het sportcomplex met KDO-Sport Gymnastics (heeft een eigen turnhal…), Basketbalvereniging Jump’80 en Handbalvereniging Helius, die regelmatig gebruik maakt van de grote wedstrijdhal en in het bezit is van een eigen buitenaccommodatie. Helius runt de plaatselijke kantine en houdt na 18.00 uur toezicht op de sporthal. Aan De Fazant is tot slot verbonden Honk- en softbalbalvereniging Hellevoet Athletics (HA). Vooral in de zomermaanden is HA actief op een tweetal buitenvelden.